Merhaba


      Nasıl ve ne yazacağımı bilemiyorum ama içimde de yeni bir blogumun olması heyacanı var. Çok uzun zamandan beri blog açmak istemişimdir ama hiç cesaret edemedim . Sağolsun eşim bana sürekli açalım açalım demiştir ama ne bileyim hep korktum. Üstelik eşimin bilgisayar öğretmeni olmasına rağmen. Şuan da korkuyorum ama artık başlamamın gerektiğini düşünen eşim bugün okuldan gelince 'sana blog açtım artık bi yerlerden başlaman gerek' dediğinde sevinçli ama bi o kadar da korkarak 'tamam' dedim.
     Bir süre ekrana baktıktan sonra yazmaya başladım, biraz durdum vazgeçtim sonra tekrar yazmaya devam ettim.Bunları birileri okur mu bilemiyorum ama bu yazma işi hoşuma gitmeye başladı, her ne kadar çok acemi bir blogger olsamda.
     Sizlerle acaba yapabilirmiyim diye başladığım daha sonradan beğenildikçe mesleğim haline gelen şeker hamurlu pasta ve kurabiyelerimi paylaşmak istiyorum. (Çocuklardan fırsat buldukça tabi) Çok rutin belki ama mutfakta vakit geçirmeye bayılıyorum.(İnşallah bir gün kocaman bir mutfağım olur). Hele pasta ve kurabiye yapmaktan kendimi alamıyorum.Ben tam bir tatlı canavarıyımdır evde hiç malzeme yoksa bile un helvası yapar bi şekilde tatlımla buluşurum. Ama yemekten çok hazırlayıp yedirmek beni daha mutlu ediyor.
     Ben bu şeker hamuruyla 1 seneden fazladır ilgiliyim. Geçen bu süre zarfında epeyce bi pasta ve kurabiye hazırladım. Ve çok da güzel geri dönüşler aldım hatta birçok dostluk kurdum. Hazırladığım pasta ve kurabiyelerin fotoğraflarını sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum. En son yaptıklarımdan başlayarak sizlerle hepsini göstermek istiyorum.

      Bu pastamı Sevgili Aslı Hanımın tatlı kızı Ece  için hazırladım. Ece Winks kızlarından Flora'yı çok seviyormuş.Aslı Hanımda yanında bir tavşan olmasını istedi. Bende pastayı Flora'nın  yanında şirinmi şirin bir tavşanla hazırladım.Ve çok da hoşuma gitti. Ama en güzeli de Aslı Hanımın pastayı görünce çok beğenmesi ve akşam beni arayıp teşekkür etmesiydi...
      Aslı Hanım bende size bu inceliğinizden dolayı çok teşekkür ediyor ve Ece'ye tekrardan hayırlı bir ömür diliyorum....

 


2 yorum:

Unknown dedi ki...

İçimden geçenleri söyledim.Göze ve damağa hitap eden güzel bir pastamız oldu sayenizde.

Teşekkür ediyorum ve pastalarınızın devamını diliyorum :)

Aslı

Unknown dedi ki...

Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum Aslı hanım

Yorum Gönder